TV3 estrena el telefilm “Fassman”

¡Ya estamos de estreno!. El día 18 podréis ver la película donde tuve el placer de trabajar en el departamento de peluquería. Peinados basados en los años 70s, 20s… con los que disfrute muchísimo. Fue una experiencia increíble y trabajar con Laura Bruy fue muy enriquecedor y maravilloso. Estamos con muchas ganas de nuevos proyectos. Espero que os guste tanto como nosotras disfrutamos.
Paloma Barba Make-up artist and Hairstylist
DILLUNS 18, A LES 22.40

TV3 estrena el telefilm “Fassman”

El telefilm és una coproducció de TV3, RTVE, Mallerich Film-Paco Poch i Alicorn Films, amb l’ajut de l’ICEC. Està dirigit per Joaquim Oristrell i amb guió de Joaquim Oristrell i Anna Llauradó, i està protagonitzat per Juanjo Puigcorbé, Nausicaa Bonnín, Mercè Sampietro, Enric Cambray, Carme Balagué i Pep Molina, entre d’altres
11 Gen 2016 – 18.05
Nausicaa Bonnín, Juanjo Puigcorbé, Carme Balagué i Pep Molina, protagonistes de "Fassman"

Nausicaa Bonnín, Juanjo Puigcorbé, Carme Balagué i Pep Molina, protagonistes de “Fassman”

“Fassman” és una “TV movie” de 90 minuts coproduïda per TV3, ambientada en la Barcelona dels anys 70 i rodada a la Colònia Güell.

La pel·lícula té com a punt de partida el moment en què Fassman deixa la seva carrera en el món de l’espectacle per dedicar-se a la docència i la investigació dels fenòmens psíquics i paranormals. Té 68 anys quan, el 22 de gener del 1978, inaugura a Barcelona l’Institut Fassman amb el seu primer curs, que impartirà a un grup de 28 alumnes. El curs queda marcat des de l’inici quan Fassman comença a rebre una sèrie d’anònims que el qualifiquen de farsant i mentider i l’amenacen que, abans de 3 mesos, el temps que dura el curs, la seva carrera quedarà destruïda. Aquest serà el temps que té per descobrir, amb els seus dots deductius i la seva impressionant intuïció, la identitat de l’enemic, que es troba entre els seus alumnes.

A partir d’aquest fet s’anirà descobrint també mitjançant “flashbacks” la vida d’aquest home, el naixement del qual ja va estar envoltat per una sèrie de fets que ja el van definir com a especial des de ben petit i amb uns grans dots deductius i intuïtius, que van fer que estigués aïllat durant cinc anys en una casa de la muntanya. Un viatge enrere en el temps de la infantesa que Oristrell ha volgut que tingui aire de pel·lícula muda en 3D digital i conte de tons sèpia.

És un “thriller”, no un “biopic”, deixa ben clar el seu director. “Fassman” no és la biografia d’aquest personatge. El film beu de les fonts dels relats de suspens clàssics, des de les analítiques intrigues de Sherlock Holmes fins als rebuscats misteris d’Agatha Christie.Fassman es converteix en una mena de Sherlock Holmes que ha de resoldre un misteri, els anònims que rep, mentre l’espectador ha de respondre la pregunta: “És un farsant?” Oristrell construeix un “thriller” psicològic, una ficció que depèn de la fe per creure si eren veritat o eren mentida totes les capacitats d’aquell home.

Juanjo Puigcorbé és Fassman, un home seriós, greu, que somreia poc i feia por amb la seva mirada penetrant. Va fer espectacle de les seves habilitats d’hipnotitzador fins que es va decantar per la ciència i va decidir obrir el seu propi institut on impartia classe. Els envejosos circulaven sempre al voltant seu posant-lo en dubte, un estigma que va durar tota la seva vida, i va haver de demostrar que no era un farsant. La seva mà dreta és la Mercè (Carme Balagué), la seva fidel secretària.

Nausicaa Bonnín és Rosa Grau, una jove de 23 anys, telefonista de “La Vanguardia”, que des de petita té poders “estranys”, com anticipar fets històrics sorprenents i situacions i esdeveniments personals. Entre la Rosa i en Fassman sorgirà una relació especial marcada pel profund interès de la jove envers el mentalista i per un Fassman que, tot i estar casat amb la Conxa (Mercè Sampietro), sentirà revifar la seva llarga trajectòria com a seductor.

Entre víctima i botxí es crearà una estreta relació moguts per un joc diferent: ella, la caçadora que el guia cap a un parany, i ell, el seductor que, volent lliurar la seva última batalla, no veu el que té davant perquè el cor a vegades encega la raó i la ment. Mentrestant, els anònims s’aniran succeint i obligaran el mentalista a buscar en el seu passat l’origen del conflicte.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s